powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟ ΑΧΑΣΤΟ!

Καλημέρα σε όλους τους φίλους! Πάρα πολύ καλά την τελευταία φορά από τον ksaderfo (http://betrace.blogspot.gr/2013/10/all-in-175-benfica.html), μιας και το σύστημα πρασίνισε ολόκληρο με 6/6 αγώνες, ενώ και αρκετά ακόμα παιχνίδια που είχε δώσει από το διήμερο του Champions League επιβεβαιώθηκαν. Συνεχίζουμε σήμερα με μια επιλογή από τη 2η αγωνιστική της Eurolegue, για την οποία εκτιμώ πως η λέξη... Α Χ Α Σ Τ Ο... είναι αυτή που πιθανόν της ταιριάζει καλύτερα, κατά την προσωπική μου άποψη πάντα. Το πιστεύω πολύ, η απόδοση έχει ήδη σημειώσει πτώση (1.75--->1.66 Stoiximan), κάτι που σημαίνει ότι σύμφωνοι με την επιλογή μου είναι και οι περισσότεροι παίχτες στοιχήματος. Το ποντάρουμε, λοιπόν, για να πληρωθούμε... έτσι απλά!!!

Galatasaray εναντίον Ολυμπιακού, λοιπόν, το παιχνίδι που μας κέντρισε το ενδιαφέρον για όλα τα παραπάνω! Με νίκη ξεκίνησαν αμφότερες και οι δύο ομάδες τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις. Η ομάδα της Τουρκίας, επικράτησε στην έδρα της Siena, της ομώνυμης ομάδας, με το εμφατικό 75-84, παρουσιάζοντας πολύ καλό πρόσωπο και δείχνοντας ικανή για μια εύκολη πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Πολύ καλό μπάσκετ από την ομάδα του πολύ καλού προπονητή, Ergin Ataman (δύο συνεχόμενα πρωταθλήματα το 2012 με Besiktas και 2013 με Galatasaray), σε μια πολύ δύσκολη και αφιλόξενη έδρα, όπως αυτή της Siena, δείχνοντας ικανοί φέτος για την είσοδο στα ply-off της διοργάνωσης. Στο τούρκικο πρωτάθλημα έχει ξεκινήσει φουριόζα με 2/2 επί των Efes Pilsen και Besiktas σε 1η και 2η αγωνιστική αντίστοιχα, επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του πρώτου φαβορί για την κατάκτηση του TBL και τη φετινή χρονιά! Ρόστερ πολύ δυνατό με γνωστούς και πολύ καλούς παίχτες ποιότητας (http://www.euroleague.net/competition/teams/showteam?clubcode=GAL). Ακολουθούν δύο συνεχόμενα παιχνίδια εκτός έδρας στη Eurolegue, με την επόμενη αγωνιστική να την βρίσκει αντιμέτωπη με την πολύ δυνατή φέτος Malaga, στην έδρα της τελευταίας. Μπορεί, πρέπει και θα το κάνει το 2/2 απόψε στην καυτή της έδρα!

Απέναντί της απόψε, λοιπόν, η ομάδα του Ολυμπιακού την οποία την έχω παρακολουθήσει σε δύο επίσημα και δυνατά παιχνίδια που έχει δώσει για φέτος προς το παρών. Στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, το οποίο αν και έφυγε με το ροζ φύλλο αγώνα, η εικόνα που παρουσίασε δεν ήταν καθόλου καλή (όπως και του Παναθηναϊκού), ενώ στο πρώτο της επίσημο παιχνίδι για τη Eurolegue με αντίπαλο τη Malaga, αν και κέρδισε με 69-61, μέχρι και τα μέσα του 3ου δεκαλέπτου έχανε με κάτω τα χέρια, παρουσιάζοντας κάκιστο αγωνιστικό πρόσωπο, με τους νέους ψηλούς της ομάδας να είναι εκτός τόπου και χρόνου και το σκορ στο ταμπλό να γράφει 26-38. Όχι... δεν ξύπνησαν ξαφνικά οι τελευταίοι και έπαιξαν διαστημικό μπάσκετ, ούτε ο V. Span τους πήρε από το χέρι και τους οδήγησε στο τελικό 69-61. Απλά μπήκαν συνεχόμενα και διαδοχικά τρίποντα από Lojeski, Πρίντεζη και Petway και η ισπανική ομάδα κοιτούσε αποχαυνωμένη μη μπορώντας να αντιδράσει, με την ψυχολογία των ερυθρολεύκων να βρίσκεται στα ύψη από την ανατροπή στο σκορ. Μαγκιά της ελληνικής ομάδας, μιας και κατάφερε να κερδίσει ένα παιχνίδι που μέχρι ενός σημείου φαινόταν χαμένο από χέρι. Οι αδυναμίες της παρ' όλα αυτά συνεχίζουν να υφίστανται, με τους ψηλούς της ομάδας να φαίνονται λίγοι για αρχή και απόψε κόντρα σε μια ποιοτικότατη ομάδα και σε μια πολύ δύσκολη έδρα, αναμένω την πρώτη ήττα του Ολυμπιακού για φέτος. Στο 1.70 βρίσκεται ακόμα στην Bet365, μου κάνει και το ποντάρω χοντρά, μιας και το θεωρώ πολύ δυνατή στοιχηματική επιλογή!

GALATASARAY - OLYMPIACOS:   1   Bet365 1.70

Laftsis

12 σχόλια:

  1. DEN YPARXOUN AXASTA..
    DINATA NAI. AXASTA OXI. KAI OXI AN VGEI DEN THA ME APODIKSETE OTI EIMAI LATHOS.. APLA EINAIU DINATO ME PITHANOTITA NA VGEI OXI AXASTO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα συμφωνήσουμε σε αυτό... πιθανόν λάθος έκφραση... σου απάντησα στο chat box...

      Διαγραφή
  2. Φίλε ο Ολυμπιακός μπορεί να χάσει σήμερα απο την Γαλατά στην Πόλη αλλά για να μαθαίνεις η Σιένα δεν παίζει στην φυσική της έδρα αλλά σε ένα αχανές και πολύ "κρύο" γήπεδο.καμία σχέση με την περσινή της έδρα.πρώτα να διαβάζουμε και μετά να αναλύουμε...και επειδή είδες τον αγώνα της Γαλατά μέσα στη Σιένα υποθέτω δεν είδες τα τυχερά τρίποντα των Τούρκων οι οποίοι πυροβολούσαν απο παντού?Επαναλαμβάνω ότι πιθανώς να χάσει ο Ολυμπιακός απο τη Γαλατά αλλά να αναλύουμε σωστά τους αγώνες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είδα τα τελικά αποτελέσματα φίλε και τη νίκη της Galata μέσα στην Ιταλία, τη διάβασα μέσω ρεπορτάζ. Δεν έγραψα πουθενά πως παρακολούθησα το παιχνίδι. Παρακολούθησα όμως τη νίκη του Ολυμπιακού με τη Malaga και μπορώντας να έχω πιο διαμορφωμένη άποψη σε αυτό, τα παραπάνω που σημείωσα για την ομάδα του Πειραιά ισχύουν, αλλά δεν μου τα σχολίασες, οπότε πιθανόν θα συμφωνείς. Τη δεδομένη στιγμή και συνυπολογίζοντας τον παράγοντα έδρα για απόψε, οδηγούμαι στον άσσο, ο οποίος σημειώνει περαιτέρω πτώση. Λάθος έκφραση πιθανόν το ''άχαστο'', αλλά σχολιάστηκε και συζητήθηκε ο λόγος που γράφτηκε κατά τέτοιο τρόπο.

      Διαγραφή
    2. Εγώ φίλε σου είπα ότι όπως ο ολυμπιακός έβαλε τυχερά τρίποντα έτσι έβαλε και η Γαλατά.Όσο για τον κακό Ολυμπιακό για 25 λεπτά όντως ήταν κακός χωρίς επιλογές σωστές με εναν Λο τραυματία και όχι 100% έτοιμο και τον Σπανούλη επίσης όχι 100% έτοιμο και με ανέτοιμο τον Μπέγκιτς. Επίσης δε μου εξήγησες πώς λές αφιλόξενη την έδρα της Σιένας και δύσκολη απο τι στιγμή που δεν ξέρεις σε ποιά έδρα παίζει η οποία παρεπιμπτώντος είναι σε άλλη πόλη και όχι στη δικιά της.οπότε φίλε μου σε βρίσκω λίγο άκυρο να σχολιάζεις για μπάσκετ απο την στιγμή που δεν γνωρίζεις ποιά έδρα έχει η ομάδα αλλά και ότι το μπάσκετ όπως και όλα τα αθλήματα θέλουν και τύχη (βλέπε τρίποντα).επίσης διάβασε λίγο για την φετινή ομάδα της Σιένα και ότι έχει αποδυναμωθεί αλλά και αυτοι που έχουν πάρει είναι καλοί μεν άπειροι δε.

      Διαγραφή
  3. Καταρχάς, δεν έγραψα ποτέ για τυχερά τρίποντα του Ολυμπιακού, απλά σημείωσα πως ήταν συνεχόμενα και διαδοχικά, οπότε διάβαζε λίγο καλύτερα! Εσύ από τη μεριά σου δεν αναφέρθηκες στο αρχικό σου σχόλιο πουθενά για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μάλαγα, αλλά στάθηκες καθαρά στην τούρκικη ομάδα και στο foul μου για την έδρα της Siena, χωρίς να αναφέρεις την τύχη στα τρίποντα του Ολυμπιακού (δικιά σου άποψη ο φαβοριτισμός της τύχης, μιας και εγώ το έγραψε ως ''μαγκιά'' αν προσέξεις). Όπως και να το δεις ήταν πολύ δυνατή επικράτηση απέναντι στη Siena την πρώτη αγωνιστική, μιας και πρόκειται για κλασική δύναμη τα τελευταία 5-6 χρόνια στο χώρο του ευρωπαϊκού μπάσκετ! Τώρα, όσον αφορά το γήπεδο, βρήκες το δέντρο και έχασες το δάσος φίλε, μιας και η νίκη της Galata ήταν εκτός έδρας, όπως και να το κάνεις! Επίσης, όπως μόνος σου λες, ο Λο και απόψε τραυματίας θα είναι, ο Σπανούλης όχι 100% έτοιμος και ο Begic απών. Η επιλογή του άσσου φαίνεται σωστή. Αξίζει να το ποντάρεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μια χαρά το πρόβλεψες φίλε...συνέχισε έτσι αλλά μάθε τις έδρες πρώτα και μετά ασχολήσου...μετα μάθε και τα βασικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά εσύ έχεις κολλήσει φίλε, φαντάσου σε τι κατάσταση βρίσκεσαι! Καλό σχολείο αύριο...έχεις αργήσει ήδη... Η ανάρτηση ήταν αντικειμενικότατη, ο τίτλος λάθος! Παρεπιπτόντως... ευχαριστώ για τα σχόλια και την επισκεψιμότητα... ελπίζω να μπαίνεις συχνότερα και να σχολιάζεις και άλλες αναρτήσεις και όχι μόνο της ομάδας σου όταν σε πειράζουν πιθανόν αντίθετα πονταρίσματα... Υ.Γ Το αν ξέρω τα βασικά μπορείς να το διαπιστώσεις διαβάζοντας μερικές από τις παλαιότερες αναρτήσεις μου! Καλή δύναμη... αρχηγέ...!!!!

      Διαγραφή
    2. Έλα φίλε μου μόλις γύρισα απο το σχολείο...αχαχαχαχχαχα έχεις πολύ πλάκα εκτός του ότι είσαι άσχετος με το άθλημα.σου λέω για άλλη μία φορά μάθε ποιές έδρες έχουν οι ομάδες και μετά παίξτο ειδικός.σήμερα ελπίζω να ξέρεις ότι ο Παναθηναϊκός παίζει στην Κύπρο μη γράψεις τίποτα για το καυτό ΟΑΚΑ.όσο για την επίσκεψη μην αγχώνεσαι τώρα που σε βρήκα θα μπαίνω να γελάω λίγο όταν γράφεις...σου ξαναλέω ότι ανάλυση μπασκετικού αγώνα φίλε για να ποντάρεις δνεν είναι αυτή που κάνεις και στο λένε και άλλοι πιστεύω.τώρα εσύ τη γκουρού είσαι και πως την έχεις δει δεν ξέρω...α και κάτι άλλο φίλε μου το 5άρι στο μπάσκετ είναι ο σέντερ...να μαθαίνεις και τίποτα για το άθλημα σιγα σιγα....κατα τα άλλα σήμερα ποντάρεις για την εξιλέωση σε καταλάβαμε.....άλλο τι θές και άλλο πως έχει...και εγώ θέλω να πάρω μια φεράρι αλλά δεν έχω άρα μάθε πρώτα και μετά....

      Διαγραφή
    3. Καταρχάς φαίνεται πως είσαι Ολυμπιακός από τον τρόπο που γράφεις! Να σου υπενθυμίσω πως εδώ δεν κάνουμε αναλύσεις αγώνων, αλλά στοιχηματικές εκτιμήσεις σε διάφορα αθλήματα και το λόγο για τον οποίο πιστεύουμε κάτι πως θα επιβεβαιωθεί. Υπάρχουν άλλα site και blog που κάνουν κάτι τέτοιο. Καλή συνέχεια και καλή ψυχαγωγία στο δικό σου κόσμο μικρέ!!!

      Διαγραφή
  5. Ειναι θρασος να δινεις στο 2,5 τον δις πρωταθλητη ευρωπης στην εδρα μιας μετριας(προς καλη, αλλα σιγουρα οχι καλη) ομαδας.Αστοχη η προβλεψη,λαθος η προσεγγιση αλλα ετσι ειναι το στοιχημα.ο ksaderfos μου εχει πει οτι εισαι γνωστης του μπακσετ αλλα μαλλον μπερδεψες το θελω σου με την πραγματικοτητα(όλοι το εχουμε παθει αυτο).Εξιλέωση με μπασκετική ανάρτηση για τα παιχνίδια του σαββατοκυριακου.Καλη συνεχεια στο ωραιο μπλογκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημέρα! Άστοχη πρόβλεψη ναι, λάθος προσέγγιση όχι, μιας και συνεχίζω να πιστεύω πως τα λεγόμενα μου πριν το παιχνίδι ήταν σωστά (παρότι δεν επιβεβαιώθηκε η εκτίμηση). Το ''θέλω'' μου, λοιπόν, χθες ήταν και το ''πιστεύω'' μου για το συγκεκριμένο παιχνίδι και όχι το... ''πρέπει'', οπότε δεν εκτιμώ πως κινήθηκα λανθασμένα. Περί θράσους θα συμφωνήσω εν μέρει, μιας και αιτιολόγησα το σημείο που έδινα. Παρ' όλα αυτά, το τελικό αποτέλεσμα κρατάει το λανθασμένο θράσος, που είναι άξιο σχολιασμού σίγουρα. Καλοδεχούμενο το σχόλιο για... εξιλέωση, θα επανέρθουμε! Καλή συνέχεια και σε σένα φίλε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή